
Rostliny a lusky
Rostliny a luštěniny jsou již od pradávna pevnou součástí lidského jídelníčku Obsahují široké spektrum hodnotných ingrediencí, včetně mnoha sekundárních rostlinných látek Starodávné znalosti o zvláštních vlastnostech některých rostlin a luštěnin vědecký výzkum stále více potvrzuje
MCT olej C8
MCT olej nejvyšší bio kvality Přírodní triglyceridy se středně dlouhým řetězcem z čistého kokosového oleje 100 % čistá kyselina kaprylová C8 jako přírodní extrakt z kokosového oleje Extrahováno bez chemikálií, bez palmového oleje
MCT olej C8 + C10
MCT olej nejvyšší bio kvality Přírodní triglyceridy se středně dlouhým řetězcem z čistého kokosového oleje Obsahuje 60 % kyseliny kaprylové C8 a 40 % kyseliny kaprinové C10 Bez palmového oleje
Slupky psyllia
Slupky psyllia jsou semenné obaly jitrocele rodu Plantago indica/ovata Když plody dozrají, malá semínka vyskočí, připomínajíce vzhled blech Odtud pochází název flohsamen, latinsky psyllium floh Ze slupek psyllia jsou zejména bohaté na cenná slizotvorná vláknina, flosinové polysacharidy, které při kontaktu s tekutinou bobtnají a tvoří gelovitou hmotu Slupky psyllia jsou již více než 2000 let důležitou součástí tradiční indické kultury V Evropě jsou osvědčené již od starověku