Bylinky a řasy
Bylinky pokrmům dodávají nejen výjimečné chuťové tóny, ale jsou také bohaté na sekundární rostlinné látky a éterické oleje, které jim propůjčují charakteristické vlastnosti známé v tradiční bylinářské medicíně po celém světě již po staletí Sladkovodní a mořské řasy patří mezi nejsilnější superpotraviny Jejich intenzivní zelená barva pochází z chlorofylu v buňkách – přírodního pigmentu, který mají společného všechny rostlinné buňky
Berberin
Berberin je alkaloid, který se ve vysokých koncentracích nachází v kořenech ostnatého dřišťálu (Berberis aristata), rostoucího hlavně v Indii, Pákistánu a Bhútánu Berberin má dlouhou tradici použití v indické, čínské i evropské botanice
Ostropestřec mariánský
Semena ostropestřce mariánského (Silybum marianum) obsahují flavonoidní spektrum známé jako Silymarin, skládající se z látek Silibinin, Silydianin a Silychristin Ostropestřec mariánský se v botanice používá již od starověku
Chlorella
Sladkovodní řasa Chlorella se vyznačuje velmi širokým nutričním profilem aminokyselin, bílkovin, vitamínů, minerálů a stopových prvků, zejména však mimořádně vysokým obsahem chlorofylu a unikátním "Chlorella Growth Factor" (CGF) v buněčném jádře Různé oblasti pěstování a výrobní metody (ve skleněných nádržích, otevřených nádržích na přímém slunci nebo v osvětlených skleněných trubicích) vedou k Chlorelle s jedinečnými výhodami co do chlorofylu, chuti, aminokyselin a nutričního profilu Náš výběr Chlorelly nabízí ty nejlepší světové výrobce pro všechny metody pěstování
Pampeliška
Pampeliška lékařská (Taraxacum officinale) je v botanice známá již od starověku a obsahuje řadu speciálních rostlinných látek převážně v kořenech