
Antioxidanty
Antioxidanty jako vitaminy C a E, zinek a selen jsou klíčovými podpůrnými faktory tělesného antioxidačního systému chránícího buňky před oxidačním stresem Také čerstvé potraviny, řasy, ovoce a bobule obsahují širokou škálu cenných podpůrných rostlinných látek, jako jsou karotenoidy, polyfenoly a flavonoidy
Kyselina alfa-lipoová
Kyselina alfa-lipoová (ALA), nazývaná také kyselinou thioktovou, je sírou obsahující mastná kyselina, která byla díky svým vlastnostem dlouho považována za vitamín Naše skutečně liposomálně formulovaná R-kyselina alfa-lipoová se vyznačuje vysokou dostupností v střevě i na buněčné úrovni díky ideálnímu poměru R-kyseliny alfa-lipoové k fosfolipidům ze slunečnice Vysoce čisté prémiové kapsle stabilizované R-kyseliny alfa-lipoové z patentované aktivní složky Bio Enhanced® Na-RALA z USA jsou vhodné pro pohodlné užívání na cestách Oba přípravky jsou bez syntetické S-kyseliny alfa-lipoové
Astaxanthin
Náš přírodní astaxanthin z mikrořasy Haematococcus pluvialis je 100 % originální BioAstin® z Havaje od světového lídra s více než 30 lety tradice Specifická poloha havajského pobřeží Kona poskytuje po celý rok více slunečního záření než jakékoli jiné pobřežní místo v USA, což umožňuje řasám růst neustále po 12 měsíců Udržitelná pěstba probíhá v čisté pramenité vodě ostrova, která je opakovaně čištěna šetrným způsobem a opětovně využívána
Quercetin
Kvercetin je bioflavonoid, který se přirozeně vyskytuje v rostlinách – je to rostlinný pigment zodpovědný za zbarvení květů a ochranu před určitými vlivy prostředí Kvercetin je obzvlášť bohatý ve květech japonské Sophory (Sophora japonica) a ve semenech stromu Fava d'Anta, ale také v cibuli, jablcích a brokolici, kde ho může být větší množství, které se však při zpracování značně ničí
OPC
OPC (zkratka pro: Oligomerní proanthokyanidiny jsou zejména cennými přírodními rostlinnými látkami ze skupiny flavonolů, skládajícími se z polymerů katechinů a epikatechinů Všechny naše produkty jsou extrahovány pouze čistou vodou a jedlým lihem a jsou zcela bez přísad Obsah OPC pravidelně kontrolujeme pomocí metody HPLC na TU Braunschweig (nejvyšší standard)
Resveratrol
Resveratrol patří mezi polyfenoly a koncentruje se zejména ve slupkách mnoha druhů ovoce, včetně červených hroznů Resveratrol existuje ve dvou formách, cis- a trans-resveratrol Pouze trans forma plně vykazuje biologický a fyzikální účinek